Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:54 | 22/07/2024

Desembre 2022 - Fem un poble amable per a joves i grans

Viladecavalls és un poble on es viu bé. Això ens agrada, i n’hem d’estar orgullosos. Podríem dir que és un poble agradable per a viure-hi en família i veure-hi créixer els fills i les filles. Però així com és un poble ideal per a famílies joves amb infants, no ho és tant per a joves i gent gran. Des de fa uns anys, s’està produint un èxode de nois i noies joves que, tot i haver crescut a Viladecavalls, marxen del poble per fer el seu projecte vital fora, en un altre poble o ciutat amb més oferta d’habitatge i més a prop i amb millor combinació per a anar a la feina o al lloc on estudien.

Amb la gent gran també passa un fenomen similar: persones que han viscut molts anys al poble i que, una vegada que es queden soles perquè els seus fills i filles marxen, es veuen obligades a buscar altres indrets amb més serveis per a gent gran, com menjadors, centres de dia, activitats d’envelliment actiu i millor accés als centres de salut.

Des de Fem Viladecavalls, conscients i preocupats per aquesta realitat, volem escoltar i debatre amb vosaltres i amb experts sobre com fer un Viladecavalls amable per a joves i grans, on tothom pugui quedar-se i viure bé. Estigueu atents a les nostres xarxes: aviat hi anunciarem data i lloc per a un nou fòrum.