Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:19 | 17/07/2024

Gener 2023 - Fem del 2023 un any de canvis en positiu per a Viladecavalls

Comencem amb un nou any que des de Fem Viladecavalls volem que sigui de canvis, millores i un futur d’esperança pel nostre poble. 

El mes de desembre, el govern i l’Alcaldessa van tornar a aprovar en solitari els Pressupostos per l’any 2023 que són més del mateix i que parteixen d’una fórmula del passat que ja no funciona: moltes promeses i molt totxo. I tot plegat sense un projecte de poble a mig i llarg termini al darrere, només pensant en les eleccions municipals del mes de maig. 

Des de Fem Viladecavalls vam proposar les següents millores al Pressupost en temes que considerem cabdals: Un servei de menjador per a persones grans que a mig termini pugui ser un centre de dia. La pacificació i la incorporació de més verd urbà als entorns de les escoles, llars d’infants i carrers amb molt de trànsit com el carrer orenetes. Crear una xarxa de refugis climàtics amb espais segurs a cada barri. La construcció d’un parc d’aigua. I la posada en marxa de comunitats energètiques a comunitats de veïns perquè puguin produir i consumir la seva pròpia energia i abaratir així el rebut de la llum.  

Davant el model d’obres faraòniques com l’inacabable 4rt cinturó o el Zendal de Viladecavalls, tenim una proposta de present i futur per a Viladecavalls. Bon any!