Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:06 | 15/07/2024

Juliol 2019 - 800 gràcies!

Gràcies de tot cor a les 800 persones, veïns i veïnes de Viladecavalls, que vau votar-nos a les eleccions municipals del passat 26 de maig. Els nostres regidors seran en Carles Rodríguez, la Marisa Martínez i en Diego García, i és un orgull i un autèntic privilegi representar-vos a l’Ajuntament.
Fem Viladecavalls va néixer per ser una alternativa de progrés, rigor, ecologista i feminista al govern de Convergència a Viladecavalls, i és per això que hem intentat fins al final aconseguir un govern de canvi conjuntament amb ERC i el PSC, un canvi que suposaria una majoria estable, un canvi per a deixar enrere la improvisació i encarar els reptes de futur des d’un projecte de poble sòlid. Malauradament, no ha estat possible perquè el PSC ha tornat a optar per donar suport a Convergència (Junts per Viladecavalls) en un govern continuista i en minoria.
Des de Fem seguim treballant (de moment, des de l’oposició) per implementar el nostre projecte de poble, basat en la planificació i la mirada llarga, la millora de la gestió, l’atenció a les persones i un Viladecavalls verd. Una forta abraçada!