Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:30 | 17/07/2024

Març 2020 - Per una participació ciutadana de veritat a Viladecavalls!

La relació entre el Govern de Viladecavalls i l’alcaldessa amb la participació ciutadana a Viladecavalls és una llarga llista de despropòsits i fracassos.
Des del 2018, hem passat per un procés participatiu per a la construcció d’un espai d’emprenedoria a Viladecavalls que no va construir-se; després, per un llarg procés de consulta a agents culturals per a la construcció d’un espai d’arts escèniques que a hores d’ara encara no tenim, i ara fa uns dies el Govern va treure’s de la màniga una nova consulta a Can Trias.
Els processos participatius sempre han d’anar acompanyats d’un període d’informació i formació als participants, per l’elecció d’un tema rellevant que interessi tothom i per un retorn als participants i a la ciutadania en general que especifiqui en què ha millorat la decisió i a què es compromet el Govern després de tot. Cap dels processos participatius de Viladecavalls ha comptat amb aquestes fases ben definides i planificades.
A Viladecavalls necessitem aquesta millora d’equipaments d’emprenedoria, d’arts escèniques i de sales polivalents per a entitats, veïns i veïnes, i la seva posada en marxa no pot dependre de processos participatius que porten frustració.
Per què no parlem obertament i amb tothom de què necessita Viladecavalls?