Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:24 | 24/07/2024

Març 2023 - Tres Fòrums per a dibuixar el Viladecavalls de la propera dècada

Des de Fem Viladecavalls entenem la política com a bona gestió, vocació de servei públic. També com un procés de diàleg i escolta constant, des de Viladecavalls i per a Viladecavalls. És per això que els darrers quatre anys hem organitzat una sèrie de Fòrums temàtics oberts al públic en els que han participat persones expertes, entitats del poble i  veïns i veïnes a títol individual. Fins i tot regidors de l’equip de govern i l’alcaldessa hi han assistit de públic! Esperem que hagin pres bona nota. 

El resultat ha estat molt positiu: un recull de més de 40 propostes per millorar Viladecavalls, que van des de com afrontar l’emergència climàtica a com millorar el transport públic, passant per com cuidar dels nostres boscos, com abordar el problema de l’habitatge o com fer un poble més amable per a joves, famílies i gent gran.  

Les properes eleccions municipals escollim les persones que treballaran des de l'Ajuntament per fer el poble volem per a la propera dècada. Des de Fem estem preparats, amb ganes i projecte per fer-ho.