Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:39 | 17/07/2024

Novembre 2022 - Contra el canvi climàtic, passem a l'acció: èxit dels fòrums d'emergència climàtica a Viladecavalls

El passat dia 24 d’octubre, enmig d’una tardor atípica més semblant a la primavera, es celebrava el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic. A aquestes altures, sembla clar que és urgent passar de les paraules buides dels governants a l’acció i als fets, i això és el que estem fent des de Fem.
El 22 d’octubre vam celebrar el 2n Fòrum d’Emergència Climàtica, sobre el medi natural, als baixos de la biblioteca, amb tot un seguit de debats en què van participar més d’una trentena de persones i representants d’entitats i associacions de veïns de Viladecavalls. També vam comptar amb activitats manuals per als més petits, que van construir un arbre amb materials reciclats. Les conclusions del Fòrum tornen a posar de manifest que ja no ens queda més marge de temps per a protegir els nostres boscos, flora i fauna, per a reduir emissions i, en definitiva, per a vetllar per la vida, tant a nivell local com global.
Les propostes que van sorgir en el marc d’aquest fòrum, juntament amb les del 1r Fòrum sobre Mobilitat Sostenible, que vam fer a Can Trias, formaran part del nostre projecte per al Viladecavalls dels propers quatre anys. El següent fòrum serà sobre com fer un Viladecavalls amable per a infants, joves i grans, que els convidi a quedar-s’hi i no continuar marxant-ne. Continuem!