Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:33 | 16/07/2024

Novembre 2023 - 100 dies de promeses incomplertes i problemes sense resoldre

Ja portem més de cent dies des de les darreres eleccions municipals, que van donar continuïtat al govern de Junts i el PSC.

Ara és quan toca veure l’evolució de les promeses electorals i com d’eficient o ineficient és la gestió del govern del nostre poble. En base a la realitat de la documentació oficial, i no a la propaganda dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament, el balanç actual és el següent:

Quant a les promeses electorals, la construcció de pisos de lloguer assequible a Can Trias no es podrà fer; la residència privada per a gent gran a Can Trias, tampoc; l’edifici del consultori del centre continua sense tenir garantida la presència del personal mèdic necessari. Les promeses, si no s’acompleixen, són fum.

Quant a la gestió, aquest mes el Govern ha aprovat apujar el rebut de l’IBI a tothom. Cal recordar que tot puja, però els sous no tant. Cal replantejar quins serveis ofereix l’Ajuntament i quines són les prioritats. Un bon servei de llar d’infants amb el personal necessari, segurament, és més prioritari que altres qüestions, i sabem que actualment no s’està garantint. Mala gestió.

Mentrestant, l’Ajuntament continua projectant una pel·lícula de Disney; el mes vinent continuarem amb més dades i més realitat.