Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:36 | 25/07/2024

Octubre 2019 - Abordem el problema de l’habitatge a Viladecavalls

Viladecavalls té necessitats manifestes en matèria d’habitatge i, alhora, és el quart municipi del Vallès Occidental amb el preu mitjà de lloguer més elevat (692 €).
Coneixedors d’aquesta realitat, al març del 2019, des de Fem Viladecavalls vam arremangar-nos i vam signar un acord amb els grups polítics de Junts per Viladecavalls i el PSC (al Govern) per l’aprovació del Pressupost Municipal 2019, que incorporava, entre d’altres, una partida de 1.500.000 euros per a l’adquisició d’habitatge i la posterior comercialització com a habitatge de lloguer assequible i una altra partida específica per a l’elaboració d’un estudi de la situació actual de l’habitatge i dels solars buits de Viladecavalls.
Estem al darrer trimestre del 2019 i encara no tenim coneixement que cap d’aquests compromisos i aquestes partides estiguin en marxa, així que des de Fem hem presentat una moció per a posar de manifest el desinterès per part de Junts i el PSC en la matèria i començar a redactar de forma consensuada un Pla d’Habitatge abans d’acabar l’any. Ja que el Govern no ho fa, ho haurem de fer entre tots i totes.