Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:50 | 13/07/2024

Octubre 2023 - Vivim en una pel·lícula de Walt Disney?

Vilactiva, la revista d’informació municipal de Viladecavalls, només informa de «bones notícies». Si et vols assabentar del que succeeix al nostre municipi, Vilactiva no és la font, definitivament. Que serveixi d’exemple l’edició prèvia d’agost: Viladecavalls ha patit una prohibició d’ús d’aigua de consum en part dels seus barris i el Vilactiva del mes passat no contenia cap referència al tema. Ni una sola. Les úniques, les dels grups de l’oposició —més el PSC— en els seus escrits mensuals, tal com la gravetat dels fets exigia. Però per a l’equip de govern, l’inici del curs escolar (un fet inaudit al setembre, sembla ser) i les tasques de manteniment als centres educatius van ser la prioritat informativa. Així estem.

Viladecavalls té problemes: de mobilitat, contaminació ambiental, mosquits, habitatge, atenció sociosanitària, teixit social i comercial, promoció de la salut o tinença responsable d’animals, entre molts d’altres. Que l’equip de govern (i el Vilactiva, per extensió) no se n’ocupi no només dona l’esquena als problemes reals no atesos, sinó als vilatans que els pateixen.

Encara que se’ns posi banda sonora de Walt Disney (Un món ideal, d’Aladdin, sona de fons), la realitat s’assembla més, malauradament, a la d’American Beauty. Continuarà...