Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:31 | 17/07/2024

Setembre 2019 - Nous moviments polítics difícils d’explicar

A finals de juliol coneixíem la notícia d’un nou pacte de govern a Viladecavalls; en aquest cas, una doble notícia, ja que es tracta d’un regidor de Cs que l’expulsen del partit, passa a ser no-adscrit i alhora s’incorpora al Govern municipal de Junts i PSC.
Des de Fem Viladecavalls lamentem aquests fets, no per la decisió personal del regidor en qüestió, sinó pel que suposen aquests moviments per descrèdit de l’exercici de la representació dels veïns i veïnes en una institució de tots i totes com és el nostre ajuntament.
Els i les representants municipals no ho som a títol individual, sinó que ens devem a totes i cadascuna de les persones que ens han votat en base a unes idees i un projecte. Malauradament, no és la primera vegada que comptem amb regidors no-adscrits a Viladecavalls i, malauradament, aquests regidors sempre han servit per a decantar o apuntalar governs difícils d’explicar políticament, sense idees ni projecte.
Des de Fem seguim i seguirem intentant convèncer els representants municipals i els veïns i veïnes que hi ha una altra manera de fer les coses i que un canvi és la millor manera de fer front a les urgències del moment: una gestió més eficient i un Viladecavalls verd que té cura de la seva gent i del seu entorn.