Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:45 | 25/07/2024

Desembre 2021 - Viladecavalls necessita no perdre més trens

El títol podria deixar entreveure que parlarem de la necessitat que tots els trens que passen per Viladecavalls hi parin, però, tot i que és el que volem i seguirem batallant-hi, no serà l’objecte d’aquest article.
Viladecavalls està perdent l’oportunitat de fer polítiques d’habitatge perquè els joves no en marxin. I ens expliquem: les polítiques d’habitatge requereixen planificació, col·laboració amb altres administracions i/o agents privats i diners, pressupost, i l’actual govern del poble no està atenent cap dels tres fronts. Viladecavalls no disposa de pla d’habitatge; ha deixat perdre l’oportunitat de participar en un projecte del Consell Comarcal amb municipis veïns, com Vacarisses i Ullastrell, en què es preveu que, un cop finalitzat, aquests pobles puguin disposar de centenars d’habitatges de lloguer assequible. I, a data d’avui, no tenim proposta de pressupost per al 2022.
Les polítiques d’habitatge de l’alcaldessa són dos pisos per a joves al carrer Orenetes. Viladecavalls necessita i mereix molt més. Bones Festes!