Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:28 | 13/07/2024

Novembre 2020 - Novembre amb noves mesures. La <<nova>> Nova Realitat

En un moment tan crític com l’actual, fem una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva dels veïns, però volem subratllar també la crucial responsabilitat dels governs (de l’Estat i de la Generalitat) i de les forces polítiques, ja que pensem que és imprescindible la col·laboració per a establir tots els mecanismes de control i coordinació necessaris per a fer efectives les mesures contra la pandèmia.
En aquest context, són molts els dubtes que sorgeixen, com la reobertura dels negocis del sector de l’hostaleria o un possible confinament de cap de setmana que sembla que planteja el Govern de la Generalitat. La nostra reflexió és que no cal pensar en veu alta, no ens correspon especular per a introduir confusió, sinó explicar les decisions preses i no les que eventualment es podrien prendre des d’altres institucions que van més enllà de l’àmbit local.
La situació a Viladecavalls és millor que en altres indrets del país, però no per això hem d’abaixar la guàrdia. Mascareta, distància i higiene.