Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:54 | 22/07/2024

Abril 2020 - Amb força contra el Covid-19

Des d’aquestes línies, volem donar les gràcies a totes les persones que estan cada dia treballant i lluitant contra la pandèmia del coronavirus.
Gràcies a tot el cos de sanitaris, metges, infermeres, personal d’atenció a la gent gran i dependents, treballadors i treballadores socials. Gràcies als cossos de policia, bombers, Protecció Civil i emergències sanitàries. Gràcies als treballadors de la neteja i del transport. Gràcies a tots i totes les que cada dia ateneu de cara al públic en farmàcies i comerços d’alimentació. Gràcies a tots els treballadors i treballadores municipals, a tots els membres de la corporació, regidors i regidores de tots els partits polítics. I, sobretot, moltes gràcies a tots els veïns i veïnes de Viladecavalls que, de forma modèlica, esteu atenent el confinament a casa.
Des de l’equip de govern, estem treballant per donar una resposta al màxim d’acurada i, sobretot, efectiva per a cobrir les necessitats de tots els col·lectius del nostre municipi. Cada dia aneu rebent actualitzacions d’informació; sobretot, utilitzeu els canals d’informació oficial i no feu cas d’informacions no verificades.
D’aquesta, ens en sortirem plegats; som un model de poble i ho seguirem sent! Ànims i ens teniu a disposar. #TreballemJuntsXViladecavalls