Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:59 | 22/07/2024

Abril 2021 - Mentre alguns parlen i parlem, nosaltres treballem

L’any 2012, l’equip de govern de FEM-ICV i ERC-Acord, amb Carles Rodríguez d’alcalde, va suspendre el servei de bus dels caps de setmana i va abaixar la freqüència de pas de la línia. Entrem al Govern el 2013 i trobem retallades en serveis bàsics com el bus; s’havia eliminat la clàusula de protecció oficial dels pisos de Can Trias; fins i tot havien dit que no es podrien pagar les nòmines dels treballadors de l’Ajuntament.
Des de llavors, el nostre grup municipal no hem deixat de treballar per donar la volta a la nefasta acció de govern (2011-2013) i posicionar el nostre municipi en un paradigma completament diferent.
Hem aconseguit comprar pisos per a tenir habitatge públic al servei dels nostres vilatans i vilatanes. Hem rebaixat el deute municipal del 120 % al 17,9 % actual sense deixar de fer inversions i garantint l’estabilitat econòmica. Hem recuperat serveis com el del transport públic, fruit de l’esforç negociador i d’un treball realitzat al llarg del temps i que, a més, no suposarà cap cost per a l’Ajuntament.
Diuen que no tenim projectes ni línia estratègica. No només els tenim, sinó que, a més, els fem realitat. Les paraules se les endú el vent, els fets es poden demostrar. Treballem per un Viladecavalls sostenible, socialment just i igualitari. #TreballemJuntsxViladecavalls.