Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:59 | 13/07/2024

Abril 2022 - Continuem treballant junts perquè Viladecavalls sigui un poble d’anunci

«Busco un poble de Catalunya de menys de 10.000 habitants per a viure-hi la meva parella i jo, ja que estem farts de la ciutat, la contaminació i el soroll. Els requisits que necessitem són: ha de ser un poble tranquil i que tingui bosc i muntanya per a passejar-hi; que disposi d’escola, llar d’infants, serveis mèdics i farmàcia; un poble que sigui segur per a viure-hi i criar-hi els nostres nens; que també hi hagi unes bones zones esportives i que sigui molt actiu a nivell cultural.
També és important que tingui una bona comunicació amb Barcelona capital.
Qui visqui en un poble que compleixi aquests requisits o en conegui algun que ens ho comenti, que ens el mirarem.»
Aquest redactat és un anunci verídic, tret de les xarxes socials; el va publicar una família de Barcelona que a dia d’avui viuen a Viladecavalls. Ells ho expliquen orgullosos, com a anècdota de com van venir a viure al nostre poble. Van rebre molts missatges que els recomanaven visitar-nos i conèixer el nostre entorn, de veïns i veïnes orgullosos de Viladecavalls i dels nostres serveis.
Continuarem, doncs, treballant «JuntsxViladecavalls», per un poble tranquil, amb serveis públics de qualitat i que fa sentir orgull a tots i totes.