Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:41 | 24/07/2024

Agost 2019 - Bones vacances!

Finalitzem el juliol havent gaudit d’una gran Festa Major, afectada per la pluja però amb un balanç general molt positiu, i també d’unes festes de barri que són la força de veïns i veïnes que viuen carrers i places en germanor.
Apostem per donar suport a les entitats i associacions en les seves activitats, enriquidores per al nostre municipi, ja que el nostre projecte és un projecte social i plural, basat en la gent que viu, treballa, es fa seu i se sent part de Viladecavalls; així com també fem apostes valentes com, per exemple, que l’alcaldessa tingui un WhatsApp obert a tota la ciutadania perquè qui així ho vulgui pugui contactar directament amb ella i exposar-li qualsevol dubte, idea, proposta o suggeriment. Creiem que és deure i obligació de qualsevol servidor públic.
Viladecavalls el fem tots, amb diàleg i treball conjunt, i només us demanem que parlem, ens escoltem, proposem idees, valorem, fiscalitzem, analitzem i tornem a parlar i escoltar-nos, però sempre des del màxim respecte.
Per finalitzar, volem desitjar a tothom unes bones vacances d’estiu! Els que marxeu, gaudiu dels vostres destins i, els que us quedeu, assaboriu Viladecavalls, val molt la pena! #TreballemjuntsperViladecavalls