Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:47 | 13/07/2024

Agost 2020 - Un estiu diferent

En un moment de crisi sanitària sense precedents com el que estem vivint, seguim treballant per aportar el màxim a la nostra ciutadania. Des de l'Ajuntament hem apostat per invertir en línies d'ajuts i subvencions directes per a la nostra població, realitzant modificacions pressupostàries que ens permetin ser efectius i arribar a tots els veïns i veïnes afectats per algun ERTO, tancaments empresarials, davallada d'ingressos i totes aquelles qüestions econòmiques lligades a l'estat d'alarma i la pandèmia. 

D'altra banda, també estem exigint al Govern de l'Estat l'alliberament dels romanents i del superàvit de les arques municipals, fruit de la bona gestió econòmica realitzada en els últims anys i que són els estalvis dels viladecavallencs i les viladecavallenques, per utilitzar-los com a eina per a la recuperació social i econòmica del nostre municipi. Ens reafirmem en el nostre compromís de no aturar-nos en el camí, i seguirem treballant dins aquest estiu diferent perquè ningú quedi enrere. No defallirem. 

Apel·lem també al compromís de tots i totes per seguir en la línia de contenció establerta i recordem allò de: mascareta obligatòria, rentat de mans i, sobretot, distància social. Tots plegats ho farem possible!! Comptem amb vosaltres! #TreballemJuntsxViladecavalls