Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:43 | 25/07/2024

Agost 2021 - Agost amb mesures

L’estiu segueix marcat per la pandèmia, les mesures establertes i la vacunació en alça. Com a Govern Municipal, hem hagut de redefinir les prioritats durant aquests darrers anys. Viladecavalls s’ha vist afectat per dues importants inundacions i, evidentment, per la COVID-19.
L’Ajuntament s’ha adaptat per cobrir les necessitats vitals dels nostres veïns i veïnes: hem buscat la manera de crear subvencions per als afectats, d’arribar-hi amb aliments i subministraments; de promoure una sanitat de qualitat amb la construcció d’un nou consultori mèdic; hem hagut de prioritzar arranjaments en carreteres, murs i clavegueram, inversions que han suposat refer els comptes municipals, però sense renunciar a la resta de projectes endegats per a aquest mandat, que poc a poc seran una realitat.
Quan a casa s’espatlla la nevera de manera imprevista, potser has d’agafar la guardiola que has fet per a les vacances i comprar primer aquest electrodomèstic tan necessari per al dia a dia; vol dir això que no faràs vacances? No, vol dir que has de prioritzar en què gastes els estalvis.
L’Ajuntament, que és la casa de tots i totes, funciona exactament igual. Nosaltres prioritzem les persones i el seu benestar; el nostre compromís és no aturar-nos, i treballem perquè ningú quedi enrere. Junts ho farem possible!! #TreballemJuntsxViladecavalls