Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:43 | 20/07/2024

Agost 2023 - Treballem junts per la cultura

Un any més, el mes de juliol, a Viladecavalls, ha estat ple de cultura. Carrers, places i associacions han estat llocs on gaudir d’actes i esdeveniments: la Festa Major d’Estiu, les festes dels barris, els cicles de música, el teatre, el tancament del Cicle Gaudí, les activitats de final de curs, el cicles de cant coral i molts altres han estat un reflex de l’esforç i el treball conjunt de la comunitat que conformem al nostre poble.

La creació de noves entitats culturals —com els Bastoners— i la consolidació d’altres —com els Grallers, els Petits Dracs, la coral o les entitats de teatre del poble— són símptomes de la bona qualitat de la cultura a Viladecavalls. Des de l’Ajuntament s’aposta per donar suport a qualsevol iniciativa, ja sigui econòmicament o materialment. Per això, heu pogut veure operaris de brigada, tècnics municipals, voluntaris de Protecció Civil, ADF i Bombers, conjuntament amb voluntaris d’entitats municipals, treballant incansablement per tal que tots i cadascun dels actes hagin pogut ser una realitat i un èxit de col·laboració. A tots ells i elles: mil gràcies per ser-hi sempre!

Que tingueu unes bones vacances d’estiu, veïns i veïnes de Viladecavalls, i ens veiem a la tornada, si és que marxeu, per poder continuar treballant junts per Viladecavalls!!