Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:35 | 25/07/2024

Desembre 2021 - Bon Nadal, Viladecavalls!

Un any més, arriben les festes de Nadal i, a Viladecavalls, podrem gaudir de nou de la Fira de Santa Llúcia, dels actes de La Marató, del campament reial i de la nostra cavalcada de Reis; això sí, sempre que les mesures sanitàries ens ho permetin.
Hem tancat el novembre amb una Festa Major d’Hivern que ha estat tot un èxit de participació i de civisme i amb una Setmana Lila en la qual hem dit «PROU!», com sempre hem fet, a la violència de gènere.
Ara, finalitzem l’any i és hora de fer balanç, d’analitzar la feina feta i fer propòsit de millora en allò que s’hagi de millorar. Vivim una època complicada, amb una pandèmia que no acaba de marxar i que, a més de trastocar-nos la vida, condiciona el Pressupost Municipal i també els projectes. Tot i així, seguim treballant, dia rere dia, per un Viladecavalls verd, que defensa la igualtat social i de gènere; un poble amb una gestió econòmica acurada, en què no deixem ningú enrere, en què tots i totes comptem.
I no ens aturarem! Podeu comptar amb nosaltres sempre, us escoltem a tots i totes, i sobretot, #TreballemJuntsxViladecavalls.
Bon Nadal i un pròsper 2022!