Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:33 | 25/07/2024

Setembre 2021 - Comença el nou curs, seguim treballant

El setembre sempre ve marcat per l’inici escolar, per un cert retorn a la vida quotidiana. Des de l’equip de govern, s’ha estat vetllant durant l’agost perquè els centres escolars estiguin preparats i en les millors condicions, perquè els nostres infants puguin fer aquest retorn amb totes les garanties.
Una de les grans inversions que s’han realitzat i que no només és per al benestar dels més menuts, sinó també per al futur de la nostra societat, ha estat la instal·lació de la caldera de biomassa que donarà energia verda i sostenible a l’Escola Rosella, l’Escola de Música i la Biblioteca.
Aquesta és només una de les accions emmarcades dins l’agenda 2030 cap a un Viladecavalls verd i sostenible, repte de futur però molt present en el nostre programa de govern. Tenim moltes més accions; algunes, realitzades i d’altres, en camí; esperem que durant aquest «nou curs» puguem anar veient com es fan realitat. Constància i feina ben feta: aquesta és la nostra empremta.
Ben tornats, doncs, i seguim treballant plegats com fins ara, ja que el camí és molt positiu! Nosaltres ho tenim clar i prioritzem les persones i el seu benestar; el nostre compromís és no aturar-nos, i treballem perquè ningú es quedi enrere. Junts ho farem possible!!
#TreballemJuntsxViladecavalls