Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:24 | 13/07/2024

Gener 2022 - Comencem el 2022 amb projectes engrescadors

Aquest passat desembre, hem aprovat els Pressupostos Municipals de Viladecavalls, l’eina que ens servirà per a fer front a totes aquelles despeses i inversions que vesteixen el present i el futur del nostre poble.
En aquests, s’hi contemplen inversions que milloraran la qualitat de vida dels ciutadans de Viladecavalls, projectes com el desplegament de càmeres de seguretat per tot el municipi o arranjaments en el clavegueram, en carrers del nostre municipi —com el carrer de la Riba, el carrer Major i el de Sant Martí— o a la urbanització del sector de Can Pepet, entre d’altres. Continuem treballant perquè el nou centre mèdic, al nucli urbà, sigui una realitat i apostant per la instal·lació d’energies verdes en equipaments municipals.
És un pressupost pensat per a les persones, amb projectes per a joves i gent gran; un pressupost social, verd i amb mirada de gènere, que reflecteix quin Viladecavalls volem per a viure-hi i deixar de llegat. Apostem per un Viladecavalls que dona cobertura social als seus veïns i veïnes amb ajuts socials, un municipi que prioritza la lluita contra el canvi climàtic treballant projectes verds i sostenibles, un poble inclusiu, on tothom se senti acollit i amb veu pròpia. Continuem treballant. Cuidem-nos! #TreballemJuntsxViladecavalls