Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:42 | 23/07/2024

Setembre 2022 - Comença el nou curs, continuem treballant

Setembre ve marcat per l’inici escolar i el retorn a la vida quotidiana. Des de l’equip de govern, s’ha estat vetllant durant l’agost perquè els centres escolars estiguin preparats i en les millors condicions perquè els nostres infants puguin fer aquest retorn amb totes les garanties.
L’any passat es va realitzar la instal·lació de la caldera de biomassa que dona energia verda i sostenible a l’Escola Rosella, l’escola de música i la biblioteca. Aquest any, estem acabant d’enllestir la propera instal·lació d’una altra caldera per a l’Escola Roc Blanc i el Centre Cívic Paco Cano.
Són accions emmarcades dins l’Agenda 2030 per un Viladecavalls verd i sostenible, repte de futur molt present en el nostre programa de govern.
Tenim moltes més accions, algunes realitzades i d’altres en camí. Constància i feina ben feta: aquesta és la nostra empremta, però sobretot sent realistes i molt curosos econòmicament parlant; gestionar amb coneixement és l’única manera de poder fer dels projectes una realitat.
Ben tornats, doncs, i continuem treballant plegats com fins ara, ja que el camí és molt positiu! Nosaltres ho tenim clar i prioritzem les persones i el seu benestar; el nostre compromís és no aturar-nos, i treballem perquè ningú es quedi enrere. Junts ho farem possible!!