Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:03 | 15/07/2024

Novembre 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls de referència

Viladecavalls és, i ha de continuar sent, un poble referent a la nostra comarca, un poble que convida a viure-hi des del respecte i la responsabilitat social i comunitària. Hem d’aprofitar per a transmetre a les generacions més joves els valors d’un entorn natural privilegiat, el record de les tradicions i l’ampli ventall cultural que oferim com a ciutadania.
Una de les nostres forces és també el fet de saber evolucionar. Seguint un clar full de ruta, des de l’equip de govern treballem per assolir els objectius de present i futur per al nostre poble. Els projectes que plantegem cada quatre anys els grups municipals, quan ens presentem a les eleccions, són el compromís amb la ciutadania, allò que valorem com a prioritat i com a insígnia, i és amb el que els veïns i les veïnes se senten representats.
Treballem Junts som un conjunt de persones, veïns i veïnes de Viladecavalls, que trepitgem els carrers cada dia i que ens presentem amb aquests objectius molt definits: un poble socialment just, un poble que avança cap als objectius de l’Agenda Verda 2030, un poble lliure de violències de gènere, un poble actiu i cultural, un poble que aposta per la sanitat, l’educació i l’esport…; en definitiva, un poble de referència.
Així doncs, continuarem #TreballemJuntsxViladecavalls.