Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:41 | 12/07/2024

Agost 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls verd i sostenible

En els darrers dos mesos, hem viscut repetides onades de calor que s’han manifestat amb les pitjors conseqüències: greus incendis forestals arreu del país. Les veus que a dia d’avui encara s’alcen per negar el canvi climàtic que està vivint el nostre planeta fan un flac favor a les generacions venidores.
I és que, si entre tots i totes no prenem consciència de la importància de treballar junts contra les emissions dels gasos hivernacle, el reciclatge actiu dels materials nocius i el manteniment dels boscos per part dels seus propietaris, el nostre planeta serà el que pagarà el peatge i, per tant, tots nosaltres.
Des de l’Ajuntament de Viladecavalls, amb la mirada posada en el futur però també en el present actual, treballem, amb un projecte clar i definit, cap a la sostenibilitat mediambiental: plans de millora energètica als edificis municipals i als carrers, bonificacions per a les llars amb plaques solars, espais verds municipals que són refugi climàtic, foment i impuls de la biomassa, neteja d’abocaments incontrolats... són només una petita mostra de tot allò que ja està en funcionament. Perquè de planeta només en tenim un i hem de cuidar-lo per deixar un món millor per als nostres fills i filles, continuem! #TreballemJuntsxViladecavalls.