Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:11 | 22/07/2024

Juliol 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls per a tots i totes

Catalunya és un país divers i plural, i a Viladecavalls en som una bona representació: gent vinguda d’arreu, que ens fem poble i que convivim amb el respecte i l’harmonia que dona el nostre territori.
El projecte vital de Viladecavalls passa per oferir a tots els nostres veïns i veïnes les mateixes oportunitats i poder gaudir dels mateixos serveis. Aquests han de garantir una qualitat de vida, social i laboral, i ser creadors de confiança, cohesió i progrés. És per això que, des del Govern, el nostre grup municipal treballem amb un projecte clar i molt ben definit: a Viladecavalls ningú es quedarà enrere!
En els últims plens, hem aprovat subvencions i ajuts necessaris per a avalar aquests drets fonamentals i continuarem treballant per ampliar, cada dia més, aquestes garanties de benestar i progrés, perquè a Viladecavalls sumem tots i totes, perquè junts som imparables i juntes ho podrem tot.
Acabem desitjant bones vacances a tothom i recordant que, als que marxeu lluny, us esperem a la tornada i, els que us quedeu, us convidem a gaudir del nostre poble, carrers i places, plens de cultura i natura, identitat pròpia del Vallès.
Així doncs, continuem #TreballemJuntsxViladecavalls.