Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:10 | 25/07/2024

Octubre 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls de present i de futur

Des de l’ajuntament treballem del primer a l’últim dia d’una legislatura; és l’objectiu del nostre govern.
Aprofitem aquest espai per a fer una reflexió en veu alta sobre com funciona una legislatura, per aquelles veus que, en ocasions, diuen que s’inicien obres el darrer any de mandat perquè anem «de cara a unes eleccions».
Un exemple entenedor: qualsevol de nosaltres ens volem fer una casa. Aquesta casa imaginada tenim molt clar com la volem i què necessita la nostra família. Per fer-la, haurem de trobar un terreny, necessitarem que un arquitecte i un enginyer ens preparin plànols i un pressupost orientatiu. Després, veurem què s’ha de canviar, o no, i també que s’adapti al pressupost. Potser refarem plànols i, llavors, iniciarem tràmits i taxes.
Aprovada l’obra, necessitarem saber com la paguem. Segurament, tindrem estalvis o necessitarem demanar un crèdit. Amb tot això, que porta molt esforç, treball i poc dormir, serà quan podrem començar l’obra de la casa que tant hem somiat.
Doncs un ajuntament és exactament igual. L’ajuntament és el projecte de tots els vilatans i vilatanes, una gran família, i les grans obres segueixen el mateix procediment, si no més complicat. No oblidem que l’ajuntament és la casa de tots i totes. Continuem! #TreballemJuntsxViladecavalls