Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:18 | 20/07/2024

Juny 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls actiu i segur

Amb el bon temps arriben les festes majors i moltes activitats culturals i socials de carrer. Hem passat dos anys de condicions especials, provocades per la pandèmia de la COVID-19, que ens han generat moltes ganes de retornar a la vida activa d’abans.
Si hi ha quelcom que identifica el nostre poble és el moviment cultural intens. Durant tot l’any, Ajuntament, entitats i associacions treballem plegats per poder lluir les propostes en els diferents espais municipals i, ara, amb l’arribada del bon temps, portem tota aquesta agenda als carrers i a les places, donant-los vida i caliu.
D’altra banda, tampoc podem oblidar el que comporta l’acció climàtica i les altes temperatures que estem patint i que ens obliguen a continuar vetllant amb molta precaució i demanant molta prudència a tota la població.
La proximitat de la revetlla de Sant Joan —si tot va bé, en condicions normals— ens recorda que qualsevol incendi fortuït pot esdevenir una gran tragèdia, i, per tant, preguem el màxim civisme i conscienciació de tots i totes, que les festes s’han de viure amb precaució.
Així doncs, continuem #TreballemJuntsxViladecavalls.