Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:31 | 12/07/2024

Febrer 2020 - Pressupost municipal 2020

Una de les tasques més importants com a equip de govern és la de treballar el pressupost municipal per a l’any en curs, ja que marca les línies estratègiques així com les inversions a realitzar.
Des que estem al Govern els hem negociat amb tots els grups municipals i, seguint amb la mateixa premissa negociadora, ja s’ha informat tots els partits que en breu hi mantindrem converses. Per a alguns sembla que anem tard, però no és així, ja que és més important comptar amb un pressupost realista i viable. Els fenòmens meteorològics adversos que hem estat patint al municipi des del novembre del 2018 han suposat una inversió no contemplada de més de 2,5 milions d’euros. Gràcies a la bona gestió econòmica que estem fent al nostre ajuntament, hem pogut fer front a aquesta despesa sense haver-nos d’endeutar. Ara toca fer un estudi molt acurat de les finances disponibles i valorar detingudament cadascuna de les accions a realitzar, i aquesta feina requereix una mica més de temps.
Estiguem, però, tranquils, perquè en breu Viladecavalls coneixerà el pressupost per al 2020 i les propostes que inclourà.
Seguim, doncs, amb la feina ben feta i #treballemjuntsperviladecavalls