Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:40 | 18/07/2024

Febrer 2023 - Treballem Junts per la cultura

Aquest 2023 ha començat amb molt bones notícies: després d’anys de negociacions, finalment, aquest passat mes de gener s’ha pogut materialitzar la donació de l'espai adjacent al Casal Familiar, per part d'aquesta entitat, a l’ajuntament de Viladecavalls. 

La capacitat de diàleg que hi ha hagut entre totes les parts és l’exemple en majúscules de com treballem des del nostre equip: sempre hem afirmat que som gent de sumar, gent d’escoltar i, sobretot, gent que demostrem amb fets. 

El nostre partit sempre ha apostat per la cultura en tots els seus formats: hem creat propostes -com el cicle del Viu la veu-, per a potenciar la música, ens hem adherit al Cicle Gaudí de cinema, treballem de la mà amb les entitats teatrals, organitzem espais de carrer en esdeveniments populars... En definitiva vetllem per les tradicions i els costums populars. 

La cessió d’aquest espai ens dona una oportunitat única a tots els veïns i veïnes del nostre municipi, de poder gaudir properament d’una sala polivalent que reculli tot el teixit i la necessitat cultural del nostre poble. I quan diem "properament", no volem dir demà, doncs hi ha molt a fer perquè sigui un lloc apte i factible, però tal i com demostrem, amb seny i treballant cada dia amb solvència, serà una realitat per a tothom. 

Continuem i  #TreballemJuntsxViladecavalls.