Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:41 | 16/07/2024

Febrer 2024 - Viladecavalls, un municipi de 7.800 habitants

Viure a Viladecavalls és viure en un poble de 7.800 habitants. A Catalunya hi ha 823 poblacions de menys de 10.000 habitants. Dins d’aquesta franja, la satisfacció de viure al municipi és molt elevada i es desprèn una visió optimista en la població. Alhora, el fet que alguns d’aquests municipis ens trobem situats al costat de grans ciutats —com Terrassa, en el nostre cas, amb més de 225.000 habitants— provoca comparacions amb facilitat.

Viladecavalls gaudeix d’una gran quantitat de serveis, no obligatoris de tenir molts d’ells, que són de bona qualitat i d’un valor afegit extraordinari per als nostres vilatans. Des de TJxV, treballem perquè així sigui. Emmirallar-nos en ciutats grans i amb grans pressupostos ens ajuda a continuar buscant maneres de donar el millor a tota la nostra ciutadania, però sempre dins la possibilitat real i econòmica del nostre consistori.

Activitats, actes culturals, agendes socials, «racons de l’experiència», biblioteca, tallers tecnològics, espais joves, servei de transport interurbà, manteniment de les nostres places i carrers, zones esportives…: són cadascuna d’aquestes coses les que ens doten d’aquest grau de satisfacció de viure en els nostres municipis. Podem dir amb orgull que som un petit municipi amb grans serveis!

Continuem, doncs; #TreballemJuntsxViladecavalls.