Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:24 | 16/07/2024

Gener 2020 - Encarem el 2020 amb un projecte clar: #TreballemjuntsperViladecavalls

Començar any sempre dona força i nous objectius a assolir. Tots fem llistes amb propòsits de millora i amb allò que creiem que aportarà un canvi a la nostra vida personal. Com a equip de govern, no pot ser d’altra manera, i aquests darrers mesos hem estat fent els deures per poder, a partir de gener, presentar a tota la ciutadania el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023. Aquest document planteja el camí a seguir i recull les principals línies estratègiques i els projectes a realitzar durant el mandat.
Aquesta nova eina dotarà el nostre ajuntament d’un full de ruta clar de treball per a anar cap al Viladecavalls del present i del futur que tots i totes mereixem, oferint un retiment de comptes continuat de la gestió de govern, sinònim de transparència màxima i absoluta.
Seguirem treballant per un Viladecavalls socialment just, igualitari i inclusiu, un Viladecavalls verd i eficient, que lluita contra el canvi climàtic amb totes les eines de què disposa. Volem un poble modern, segur, accessible i sostenible, sense perdre l’essència ni la nostra identitat.
Així doncs, no podem fer altra cosa que finalitzar aquest 2019 amb un objectiu clar i encetar el 2020 amb la força que dona la feina ben feta.
Som-hi, doncs, i un FELIÇ ANY NOU per a tots i totes!!!!!