Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:14 | 13/07/2024

Gener 2021 - Arrenca el 2021 i ho fem amb feina feta

Deixem el 2020 i encetem nou any amb els deures fets. Aquest passat desembre hem aprovat els pressupostos municipals de Viladecavalls. Aquesta és l’eina que ens servirà per a fer front a totes aquelles despeses i inversions que vesteixen el present, però també el futur del nostre poble.
En aquest pressupost hi ha contemplades inversions com les del nou centre mèdic al nucli urbà, arranjaments molt importants del clavegueram o consolidacions i estabilitzacions a la riera de Gaià, i també seguim apostant per la compra de més habitatges socials o la instal·lació d’energies verdes en equipaments municipals. Aquest pressupost, per damunt de tot, és un pressupost social, verd i amb mirada de gènere, un document que reflecteix quin Viladecavalls volem per a viure i per a deixar de llegat als nostres infants.
Apostem per un Viladecavalls que doni cobertura social als seus veïns i veïnes amb ajuts d’urgència i subvencions per als autònoms, tan afectats per la COVID-19; un municipi que prioritzi la lluita contra el canvi climàtic, treballant projectes verds i sostenibles, i, sobretot, un poble inclusiu, de tots i totes per a tots i totes, en el qual volem que tothom se senti acollit i amb veu pròpia.
Seguim treballant, cuidem-nos! #TreballemJuntsxViladecavalls