Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:37 | 17/07/2024

Gener 2023 - Treballem Junts per un Viladecavalls de present i futur

L’Any Nou sempre ve carregat de nous propòsits i desitjos. Al 2023 li demanem una mica de tranquil·litat social per deixar, definitivament, en la caixa dels records la pandèmia i les seves conseqüències. També li demanem la fi de tots els conflictes armats, tant a Ucraïna, com a Síria, el Yemen o Afganistan. 

Volem que tota classe de violències siguin erradicades, les racials, la xenofòbia, l’homofòbia o la de gènere, doncs els drets fonamentals han de ser el pilar de la nostra societat, igual que el respecte entre les persones. 

Per Viladecavalls hem demanat poder seguir treballant com fins ara. Posant les persones i les necessitats al davant de tot. Volem seguir fent política amb majúscula, la que sap on va, amb projectes clars i definits, de present i de futur. El nostre poble i, sobretot, els nostres veïns i veïnes, hem de poder seguir sent referents en qualitat de vida, en qualitat d’entorn i en qualitat de serveis.  

Viladecavalls és família i valors i, per tant, ens hem de desitjar el millor per 2023. Perquè junts i juntes ho podem tot! 

Feliç Any Nou Viladecavalls i, seguim,  #TreballemJuntsxViladecavalls.