Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:25 | 25/07/2024

Gener 2024 - Any nou, noves oportunitats per a continuar treballant

Comencem el 2024 amb la il·lusió i les ganes renovades. Continuem treballant tots els projectes amb confiança, millorant dia rere dia els espais i oferint uns serveis de qualitat a la nostra ciutadania.

Aquests dies de Nadal hem gaudit als carrers i a les places, escoltant i parlant amb els nostres veïns i veïnes, estant al costat de tothom i agraint l’esforç d’entitats i associacions que han treballat, colze a colze, per demostrar que Viladecavalls és un gran poble, un lloc on cadascú aporta i té un valor afegit com a membre de la nostra societat, d’aquesta petita comunitat.

N’hi ha que s’entesten a veure el vas sempre mig vuit; no és el nostre tarannà. Nosaltres som gent treballadora i lluitadora, com cadascú de vosaltres que ens llegiu, gent que ens llevem al matí per donar tot allò que portem dins, amb humilitat i amb germanor.

A aquest 2024 li demanem poder continuar treballant amb tots i totes per a fer de Viladecavalls un poble cada dia més solidari, més verd i sostenible, un poble de referència i un petit oasi per a les famílies, per a menuts i per a gent gran.

Que tinguem una bona festa de Reis i trobem-nos de nou als carrers. Som al vostre costat. Continuem, doncs, #TreballemJuntsxViladecavalls.