Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:44 | 16/07/2024

Juliol 2019 - Junts ho podrem tot! #TreballemjuntsperViladecavalls

Vagin per endavant les gràcies a les 1.342 persones que ens heu fet confiança a les urnes i heu apostat pel model de poble que representem: un Viladecavalls modern, sostenible, actiu i que vetlla pel benestar de tots i totes, amb polítiques obertes a la ciutadania i amb la màxima de treballar amb transparència i rigor econòmic. Entomem també l’encàrrec que ens han deixat les urnes, que és el de seguir buscant l’entesa amb la resta de formacions polítiques amb representació municipal. Hem de dir que hem mantingut reunions amb totes elles, rebent, tant per part d’ERC com de FEM, una ferma negativa a entrar en qualsevol negociació per un projecte comú de poble.
Creiem que no aporta res als nostres veïns i veïnes, ni al nostre municipi, que segueixin apareixent velles polítiques de «línies vermelles» i «cordons sanitaris». Seguim apostant, com sempre hem fet, per un govern obert i de consens, una mà estesa real, en què tothom que vulgui treballar per Viladecavalls amb projecte i mirada de futur és benvingut.
Agraïm al regidor Marc González, del PSC, el seu esforç integrador a l’hora de formar equip de govern, i ens comprometem a seguir treballant per tenir els màxims consensos possibles pel bé de Viladecavalls i tots els nostres vilatans.