Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:16 | 25/07/2024

Juliol 2020 - Temes de salut en etapa de represa

Moltes són les mesures excepcionals que aquesta pandèmia ens ha portat relacionades amb els temes de salut i sanitat. Ens hem hagut d’adaptar a conviure amb les mascaretes, la distància social i el rentat de mans continuat, i hem acceptat els protocols sanitaris que ens han marcat les autoritats competents, com el tancament del consultori del casc per la redistribució del servei als CAP.
Ara ja, en temps de represa, entenem que han de donar-nos noves instruccions i, per tant, hem sol·licitat al Departament de Salut de la Generalitat, així com a Mútua de Terrassa, que adoptin les mesures pertinents per tal d’agilitzar la reobertura del consultori mèdic del casc i tornar el servei al veïnat del centre, que ha hagut de patir aquest greuge durant els darrers mesos.
D’altra banda, també hem intensificat les accions per a realitzar tractaments de neteja i desinfecció de carrers, places i claveguerams de tot el municipi, conscients que l’augment de les pluges i les condicions climatològiques han estat favorables per a la proliferació d’insectes.
Els temes de salut i sanitat del nostre poble han estat i seran sempre una prioritat per a nosaltres; no defallirem a treballar-hi amb constància i dedicació.
Amb la salut no s’hi juga, ni s’hi pot fer demagògia. Seguim doncs i #TreballemJuntsxViladecavalls