Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:08 | 12/07/2024

Juliol 2021 - Treballem junts per una bona festa major!

Moltes són les mesures excepcionals que aquesta pandèmia ens ha portat relacionades amb els temes socials i sanitaris. Ens hem hagut d’adaptar a conviure amb les mascaretes, la distància social i el rentat de mans continuat, i hem acceptat els protocols que ens han marcat les autoritats competents. Gràcies a l’esforç de tots i totes i, sobretot, a una efectiva vacunació, ha arribat el moment d’anar retrobant-nos.
Aquest any podem organitzar actes per la Festa Major, un cap de setmana que hem programat en quatre espais diferents del municipi per tal d’evitar les aglomeracions, uns concerts i espectacles que ens conviden a gaudir dels nostres carrers i les nostres places amb seguretat.
La cultura —i tot el que hi va relacionat— ha estat un dels sectors més afectats per aquesta maleïda pandèmia, i és per això que hi hem apostat fermament, programant quasi cada cap de setmana des del mes de juny fins a l’agost, per consciència econòmica però també pensant en teràpia social: la de retrobar-nos veïns i veïnes, amics i amigues, famílies i coneguts.
Gaudim, doncs, de la festa major d’enguany, una festa diferent, amb totes les mesures i adaptada al moment, però que ha de servir per a recuperar-nos, de mica en mica, dels moments viscuts. Seguim, doncs. BONA FESTA MAJOR! #TreballemJuntsxViladecavalls