Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:49 | 23/07/2024

Novembre 2021 - Junts som més forts

Ja tenim Nadal a la porta. Les Festes de l’any passat van ser les de les videotrucades, les d’enyorar-nos els uns als altres, de poc contacte. Aquest any les coses han millorat molt gràcies a les vacunes i a l’esforç col·lectiu.
Des de l’Ajuntament no hem deixat de treballar pel benestar de veïns i veïnes. És una prioritat del nostre projecte de govern vetllar per uns serveis de qualitat i aportar tot allò que calgui per a aconseguir-ho. Som proactius, amb unes línies estratègiques reflectides en el PAM municipal i, alhora, ens hem adaptat als temps que ens ha tocat viure, escoltant i treballant per a tothom.
Volem recordar alguna de les accions d’aquests darrers 18 mesos de pandèmia: l’atenció i seguiment telefònic a gent gran; mascaretes FFP2 per a tota la població; desinfecció específica d’espais públics, instal·lacions municipals i centres escolars; subvencions directes als col·lectius més afectats (comerços, autònoms, cultura, entitats esportives…); ajuts econòmics a famílies vulnerables, o beques menjador del 100 % en són una petita mostra.
Al 2022 li demanem seguir sent un exemple de poble, un poble endreçat, actiu i verd, un poble solidari i amb valors de comunitat, perquè junts som més forts. Junts som imparables. Seguim, doncs!, #TreballemJuntsxViladecavalls