Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:48 | 25/07/2024

Maig 2021 - Treballem junts per superar la crisi de la COVID-19 en tots els àmbits

Ens trobem davant d’un repte sense precedents com a societat, una pandèmia mundial que ens ha capgirat el nostre dia a dia. Estem aprenent la importància de coses que teníem assumides com a habituals, alhora que estem descobrint com és de necessari canviar-ne d’altres que no eren correctes. La cultura, en el més ampli significat, és quelcom que teníem a l’abast i alguns no han sentit tot el que els aportava fins que ens han obligat a prescindir-ne. Quelcom tan «bàsic» com un concert, una obra de teatre, una sala de ball, una fira o qualsevol altre acte, ens omple com a persones, però sobretot ens fa créixer com a éssers humans. La necessitem, doncs, i per això no ens cansarem d’apostar per la cultura a Viladecavalls.
D’altra banda, el respecte pel medi ambient i pel nostre entorn és una de les claus per a evitar futurs mals majors, siguin pandèmies o greus conseqüències del canvi climàtic.
Per tot això, el nostre grup municipal seguirà treballant tots aquests pilars fonamentals, entre d’altres, amb constància i consciència. L’actitud davant del nostre projecte del Viladecavalls del futur és determinada i ferma. Així doncs, seguim i #TreballemjuntsperViladecavalls.