Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:49 | 16/07/2024

Maig 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls net i endreçat

Una de les coses que ens diuen les persones que visiten el nostre municipi és que perceben l’ordre i la neteja dels nostres carrers i places. Nosaltres som exigents i continuarem treballant per millorar dia a dia.
A la primavera, com és natural, les herbes i les plantes agafen embranzida i costa mantenir-les totes alhora. L’esforç de l’Ajuntament és constant i el treball que realitza la brigada municipal es palpa en la cura de tots els espais municipals.
En la història del nostre municipi, mai s’havia apostat tant per la cura del nostre medi ambient i la protecció natural del nostre poble. Però sempre ens trobarem amb alguns que, per interessos partidistes, s’entesten a dir que els nostres carrers i places no estan endreçats i que les zones verdes no són aptes per al refugi climàtic. Les energies sostenibles i renovables en edificis i centres escolars, estudis paisatgístics en els desenvolupaments dels projectes, mobilitat sostenible i pràctica per a comunicar diferents àrees de Viladecavalls i entorns… són només una petita mostra del treball seriós i responsable pel qual apostem dia a dia, pensant en el present i el futur del nostre poble.
Així doncs, continuarem treballant junts per Viladecavalls, per un poble net, endreçat i verd.