Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:05 | 15/07/2024

Març 2021 - Pressupost 2021: línies estratègiques per a Viladecavalls

El passat desembre vam aprovar els pressupostos municipals de Viladecavalls, l’eina que ens servirà per a fer front a totes aquelles despeses i inversions que vesteixen el present, però també el futur del nostre poble.
En aquest pressupost hi ha inversions com les del nou centre mèdic al nucli urbà, arranjaments molt importants del clavegueram o consolidacions i estabilitzacions a la riera de Gaià, i també la compra de més habitatges socials o la instal·lació d’energies verdes en equipaments municipals. Aquest pressupost és un pressupost social, verd i amb mirada de gènere, el relat de quin Viladecavalls volem per a viure i per a deixar de llegat als nostres infants. Apostem per un Viladecavalls social, que vetlla pels seus veïns i veïnes amb ajuts d’urgència i subvencions per a autònoms, tan afectats per la COVID-19. Prioritzem la lluita contra el canvi climàtic treballant projectes verds i sostenibles, i volem un poble inclusiu, per a tots i totes, en el qual tothom se senti acollit i amb veu pròpia.
Per acabar, un missatge per a l’optimisme: la nostra ciutadania està sent exemplar en la lluita contra la pandèmia; clamem un petit esforç més. Que l’esgotament no ens faci abaixar la guàrdia! Seguim treballant, cuidem-nos! #TreballemJuntsxViladecavalls