Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:46 | 19/07/2024

Març 2022 - Treballem junts per un Viladecavalls lila i irisat

El 8 de març del 1857, milers de treballadores tèxtils van decidir sortir als carrers de Nova York amb el lema «Pa i roses» per protestar per les míseres condicions laborals i reivindicar una retallada de l’horari i la fi del treball infantil. L’any 1975 va ser reconegut per les Nacions Unides com a Dia Internacional i dos anys més tard es va convertir en el Dia Internacional de la Dona i la Pau.
La igualtat entre els gèneres no és només un dret humà fonamental, sinó la base necessària per a aconseguir un món pacífic, pròsper i sostenible. A Viladecavalls, establim la política de gènere com un pilar fonamental per a la nostra societat i, per això, treballem tot l’any per tal de garantir i protegir els drets de gènere i de la dona. Aquest mes de març podrem gaudir i reivindicar en diferents actes programats en agenda, però això no treu la tasca ingent i la formació, així com la visibilització, que es realitza tot l’any. Perquè el nostre poble ha de ser un exemple a seguir.
No podem entendre un municipi que no sigui just en tots els seus aspectes: el respecte, la llibertat, la memòria social, l’acceptació… En definitiva, volem un Viladecavalls lila i irisat, verd i sostenible, un Viladecavalls social i per a tots i totes.
Continuem, doncs, i #TreballemJuntsxViladecavalls.