Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:57 | 23/07/2024

Novembre 2019 - Novembre lila a Viladecavalls

Cada 25 de novembre celebrem el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’Ajuntament de Viladecavalls posa de manifest el seu reconeixement de l’existència de les violències sexuals en tota la seva magnitud, així com la seva implicació, facilitant recursos per a combatre-les, alhora que promou la Xarxa d’atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.
Tot i els avenços en matèria d’igualtat de gènere que s’han aconseguit en les darreres dècades, investigacions recents continuen alertant de la persistència de discriminacions i desigualtats de gènere en diferents àmbits de la població.
Conscients d’aquestes vicissituds, aquest any s’ha treballat, durant tot el mes de novembre, en una campanya de sensibilització i visualització dels diferents tipus de rols i masclismes, la qual podreu trobar a les xarxes i en aquesta mateixa revista i en la qual us convidem a participar.
La violència masclista no és un problema «de» les dones. Les agressions masclistes no són casos aïllats ni inevitables, sinó que són fruit d’una societat masclista i amb desigualtats per raó de gènere que cal transformar.
Treballem tots i totes per garantir el dret de les dones a viure lliures de violències. #Treballemjuntsperviladecavalls