Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:10 | 22/07/2024

Novembre 2020 - L'embat de la segona onada

Fa set mesos que ens trobem immersos en aquesta pandèmia, lluitant contra un gegant invisible que ha vingut a capgirar la nostra societat.
Hem après a conviure amb la norma de les «3M» (mans, mascaretes i metre i mig de distància). Hem desenvolupat noves formes de comunicar-nos amb la família i les nostres amistats. Gestionem el teletreball com si ho haguéssim fet des de sempre i protegim les persones més vulnerables.
Tot i això, no hem aconseguit aturar aquesta segona onada, que ja tenim aquí, posant en perill el control de les UCI i dels hospitals i afectant la salut de companys i companyes, amics i amigues, familiars i persones estimades.
Des de l’Ajuntament, seguim treballant com el primer dia, de la mà de tots els partits polítics representats, perquè la salut no és un tema de colors ni banderes. Seguim estant tots i totes al costat dels veïns i les veïnes de Viladecavalls, aprovant mesures d’urgència per a pal·liar els efectes econòmics i socials d’aquesta pandèmia, buscant recursos per a fer front a la lluita higienicosanitària, reunint-nos amb les autoritats sanitàries per a garantir l’atenció necessària, tot i ser molt conscients de les dificultats del moment.
No defallirem; si treballem junts per Viladecavalls, ens en sortirem plegats! Cuideu-vos, cuidem-nos. #TreballemJuntsxViladecavalls