Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:40 | 18/07/2024

Octubre 2019 - Començat el curs, seguim treballant

Setembre ja s’acaba i ha donat el tret de sortida al nou curs escolar. Com en els darrers anys, els mesos de juliol i agost han servit per a fer en els nostres centres escolars totes aquelles millores que no permet fer el curs lectiu.
La base d’una societat rau en un ensenyament de qualitat, i les escoles en són una de les peces fonamentals. Prioritzem qualsevol actuació en els nostres centres per tal de garantir aquesta premissa.
El nostre projecte de poble defensa tots aquells valors que entenem que passen per davant, com són l’educació, la infància, la joventut i la gent gran, la igualtat social i de gènere, la sostenibilitat i el medi ambient, la cultura i l’esport...; tots ells, pilars fonamentals en una societat sana, equilibrada i plural i que es poden resumir en una sola frase: les persones primer.
Som conscients de la implicació i el treball que suposen, però no ens espanta; estem compromeses i compromesos a ser-hi cada dia, com a servidors públics però sobretot com a veïns i veïnes que estimem Viladecavalls. Volem que el nostre poble sigui un referent a seguir.
Per fer-ho realitat comptem amb tots vosaltres. Parlem-ne i, sobretot, #TreballemjuntsperViladecavalls.