Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:17 | 18/07/2024

Octubre 2020 - Nous projectes per a Viladecavalls

Quan estàs al govern en un ajuntament com el nostre, un poble petit del cinturó metropolità de Barcelona, moltes vegades endegues projectes que no saps si a l’hora de la veritat podran acabar veient la llum. Som molt conscients de les necessitats dels nostres veïns i veïnes, ja que nosaltres també som vilatans i vilatanes que vivim i trepitgem el carrer a diari, i per això treballem diferents recursos per a poder fer realitat tot allò que suposi una millora per a Viladecavalls.
El nou consultori mèdic del centre és un d’aquests projectes que no sabíem si podríem fer realitat, però que s’ha treballat des de tots els àmbits (econòmic, urbanístic, mediambiental...) fins a obtenir una proposta d’equipament viable i sostenible, i per fer-ho possible hem decidit invertir-hi la subvenció del programa general d’Inversions de la Diputació de Barcelona.
No sempre s’aconsegueix, però aquest cop serà una realitat: Viladecavalls disposarà d’un nou consultori mèdic al centre i, a més, es podrà fer tot el condicionament de l’espai adjacent per a fer d’aquell entorn un espai de passeig més segur per als vianants i de connexió entre Can Turu i el centre. Seguirem treballant sense defallir. Endavant, Viladecavalls! #TreballemJuntsxViladecavalls