Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:51 | 16/07/2024

Setembre 2019 - El nostre nom ens defineix: #TreballemjuntsperViladecavalls

El 26 de maig vam aconseguir una victòria claríssima, però la ciutadania ens va deixar un encàrrec clar: el de seguir buscant l’entesa amb la resta de formacions polítiques amb representació municipal. Així el vam rebre i així l’hem entomat, mantenint reunions amb totes elles.
Seguim apostant, com sempre hem fet, per un govern obert i de consens, i mostra d’això és el nou pacte de govern amb el regidor no-adscrit Carles Méndez, amb qui compartim un projecte de poble amb molts punts en comú, tot i que també tenim diferències en altres qüestions que hem deixat al marge del pacte, perquè el que no podem oblidar és per què ens han escollit els veïns i les veïnes de Viladecavalls, i no és altra cosa que per a treballar dia rere dia pel nostre municipi, amb solvència, transparència i compromís.
El regidor Carles Méndez ens va comunicar la seva decisió d’abandonar les seves sigles polítiques i poder d’aquesta manera incorporar-se a l’equip de govern, justament donant valor al que hem defensat des del primer dia: Viladecavalls primer.
Veïns i veïnes, heu fet confiança al projecte de JuntsxViladecavalls i heu aprovat el model de gestió i treball portat a terme.
Ni personalismes, ni partidismes. Treball, constància i projecte clar.