Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:14 | 19/07/2024

Setembre 2020 - Retorn a les escoles dins la <<nova normalitat>>

Comencem setembre i ens plantegem un retorn a les escoles amb moltes incerteses de com la pandèmia que estem vivint afectarà aquest nou curs 20-21. Són moltes les famílies que en un moment o altre us heu adreçat a nosaltres per preguntar com serà aquest retorn. Recordem que les competències en educació les té el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, tant a les escoles de primària com als instituts de secundària; no obstant això, i comptant que les llars d’infants sí que són municipals, des de l’Ajuntament treballem en tot allò que està a les nostres mans per vetllar perquè totes les mesures sanitàries i de seguretat estiguin preparades per a un retorn segur i amb la màxima tranquil·litat.
Els nostres infants i joves, les famílies i els professionals de l’ensenyament, s’han de sentir acompanyats en tot moment i, sobretot, han de poder encaminar aquest nou curs, dins la anormalitat de la COVID-19, amb les màximes garanties i sobretot amb tranquil·litat. Tots junts, amb serenitat i amb la col·laboració necessària, aconseguirem superar aquestes fases que se’ns plantegen a diari.
Segueix sent una prioritat no oblidar les mesures que ens han de seguir acompanyant els mesos vinents: mascareta obligatòria, rentat de mans i distància social. Cuidem-nos i seguim #TreballantJuntsxViladecavalls.