Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:40 | 12/07/2024

Setembre 2023 - Treballem junts per un ensenyament de qualitat

El setembre arranca amb l’inici d’un nou curs escolar; aquest any, una mica abans, i és per això que des de l’Ajuntament s’ha treballat intensament durant l’estiu per tal que els nostres centres escolars estiguin preparats. Conjuntament amb les AFA i les direccions dels centres, establim millores i accions necessàries i les planifiquem segons calendaris i/o afectacions.

L’ensenyament com a tal és competència del Departament d’Educació de la Generalitat, i és als municipis a qui ens correspon el manteniment dels espais i els edificis, excepte de l’institut, que també correspon a la Generalitat. De totes maneres, i tenint en compte que són els nostres infants i adolescents els que viuen les seves jornades escolars en aquests espais, des del Govern de l’Ajuntament apostem fermament per invertir en allò que suposi una millora per a tots ells i elles.

Preparar entorns acollidors i en les millors condicions possibles és un dels nostres eixos prioritaris. Durant l’any, ja s’han anat realitzant accions de manteniment i millora, però és a l’estiu, quan les aules són buides, quan s’aprofita per a fer les tasques més importants.

Desitgem que aquest nou curs estigui ple de nous reptes i aventures per a tots i totes! Continuem, doncs, i #treballemjuntsperviladecavalls